TOIMINTA


Hangon Kennelkerho järjestää koulutuksia ja kursseja koiraharrastajille Hangossa.
Tällä hetkellä meillä on hyvä tarjonta kursseista ja koulutuksista ympäri vuoden. Annamme uusille sekä vanhoille jäsenillemme mahdollisuuden kokeilla suurinta osaa siitä mitä on tarjolla koiranomistajille. Järjestämme kursseja tottelevaisuudesta, palveluskoira lajeista (jälki ja haku), canicross (maastojuoksua koiran kanssa), vesipelastuksesta, noudosta ja agilitystä.
Käytämme ulkopuolisia kouluttajia lyhyempiin koulutuspäiviin. Tähän mennessä järjestetyt koulutuspäivät ovat olleet mahdottoman suosittuja. Riitta Jantunen-Korri ja Pekka Korri (Kennel Tending), Asko Jokinen, Janita Leinonen sekä Susanna Mölsä esimerkkeinä muutamista ulkopuolisista kouluttajista joita olemme käyttäneet.
Pyrimme myös järjestämään luentoja erilaisilla teemoilla (koiranäyttelyt, koulutus) jotka voivat kiinnostaa jäseniämme.
Järjestämme ainakin yhden virallisen palveluskoirakokeen, kuten käyttäytymiskoe, tunnetaan myös BH-kokeena (saksan Begleithund prüfung), vuosittain. Saadaksemme kokemusta järjestämme myös epävirallisia kokeita.
Vuonna 2008 yhdistys järjesti kaksi (2) epävirallista tottelevaisuuskoetta, yhden epävirallisen agilitykilpailun sekä yhden epävirallisen koiranäyttelyn, n.k. Match show.
Myös pienempiä tapahtumia jäsenille järjestetään kuten jäsenten illanviettoa sekä joulujuhla. Suuremmat juhlat järjestettiin hotelli Regatassa vuonna 2007 kun yhdistys täytti 60 vuotta.